2/6 | 20:00

Hejsvejs!
Ett tag sedan jag uppdatera mig. I helgen var jag i vilket fall och hälsade på min bror i Örebro. Passade även på att gå på Yeah 09 festivalen på Söndagen innan jag åkte hem. Det var ganska många knark och hiphop artister men det var verkligen jätteroligt...!
På Måndag var det De La Gardie gymnasiumets karnival. Våran klass skulle städa efter dem och på Rudenschölds fotbollsplan för att få pengar till klasskassan. Jag och några andra skulle vara på fotbolls planen, några skulle gå efter tåget och fem stycken skulle vara i garderoben på kvällen. Det var ganska jobbigt, pinsamt, varmt men mest roligt! Jag drog omkring på en stor plastpåse (som läckte öl) medans Josefin gick med en sådan där liten rolig pinne och plockade upp brukar och flaskor. Träffade Elin som gjorde oss sällskap och hjälpte till hela kvällen trots att hon inte går i våran klass!
Och det var självklart roligt att se på karnevalen. Det fanns väldigt många bra utklädda, små popcorn, grisar, fransmän, uteliggare ja allt! Tom hela Tingeling paraden var med. Min storebrors klass var (enligt mig) en av de bästa då de gick nästan längst fram i militärbyxor, linnen och pilotglasögon och puttade/drog/hoppade på en bil med en jäte stor ljudanläggning på taket!
Anyway. Det var mycket slit och när vi var klara hade vi fyllt en hel container med bara småskräp och säkert sex stora plastpåsar med burkar och flaskor. Fick tyvärr inte pant för allt eftersom en hel del var köpta utomlans. Allt som allt tjänade vi 2100 kr. Lite dåligt kanske med tanke på våra slit men det var roligt i vilket fall som helst.

Idag är jag skit trött och försov mig imorse. Men det var skön dag i skolan iallafall. Tisdagar brukar vara segare än segast men eftersom det är i slutet av terminen så är allt jätte slappt. Fick reda på mitt slutbetyg i musik, hade ett jättelätt matteprov och en kvarts tyska. Jag, Nathan och Alida gick till donken på håltimman eftersom de har gjort om till värsta mysstället. Där träffade vi Jacob och Linnea och började prata med dem. Senare kom även Elin och Emma och gjorde oss sällskap. Vi satt och pratade i flera timmar om karnevalen, andar och läskiga phyko/spökhistorier.

Min mamma fyller år idag föresten. Kärringen har redan blivit 51! Jag offrade mina sista pengar till att köpa en stor fet tårta som jag själv hatar! XD

RSS 2.0